Vágólapra másolva!
Bár még csak a szezonfelénél járunk, máris beindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy egyes pilóták, hol folytatják a pályafutásukat. A hírek szerint a Williamses Alexander Albon lehet az egyik legkapósabb versenyző jövőre.

Albon pályafutása legkiemelkedőbb szezonját tölti a Forma-1-ben, hiszen 2023-ban már 11 pontot gyűjtött a Williamsel 12 futam alatt, míg újonc csapattársa jelenleg pont nélkül áll. A 27 éves brit-thai pilóta teljesítményével érthetően nagyon elégedettek a Williamsnél, de kérdéses, hogy megtudják-e majd tartani őt a szerződése 2024 végi lejárta után, mivel a remeklése több csapat figyelmét is felkeltette már.

Alexander Albon és Charles Leclerc akár 2025-től csapattársak is lehetnek a Ferrarinál Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Az F1.com szakírója, Lawrence Barretto pedig arról számolt be róla, hogy a Forma-1-ben szereplő istállók fele tárgyalt már a pilótával az esetleges közös folytatásról, az olasz sajtó pedig úgy tudja, hogy a Ferrari vele szeretné helyettesíteni Calos Sainzot. Ami egyelőre biztosnak tűnik, hogy a McLarenen kívül minden csapatnál lesz legalább egy szabad hely 2025-re.