A hollandok üzentek Norrisnak és Verstappennek, mielőtt újabb trófeát törnének össze

Forma-1, Magyar Nagydíj 2023, vasárnap, Lando Norris, Max Verstappen
(L-R) McLaren's British driver Lando Norris, Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen and Red Bull Racing's Mexican driver Sergio Perez celebrate with Champagne on the podium after the Formula One Hungarian Grand Prix at the Hungaroring race track in Mogyorod near Budapest on July 23, 2023. (Photo by Ferenc ISZA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma–1-es Holland Nagydíj szervezői megviccelték a világbajnok Max Verstappent, aki a jövő heti futamra toronymagas esélyesként érkezik, így megint kinéz neki egy törni való trófea.

Mint ismert, a Magyar Nagydíj után Lando Norris, a McLaren pilótája pezsgőzés közben összetörte Verstappen 15 millió forint értékű Herendi porcelántrófeáját.

Ezt követően a Belga Nagydíj végén a Red Bull győztes csapata összeállt egy fotóra, azonban a pezsgőlocsolás elől menekülve valaki fellökte a trófeát, ami szintén eltört. Az eset után a holland világbajnok Verstappen azt írta: "Megint összetört, megint összetört a trófea".

Jövő hétvégén rendezik a Holland Nagydíjat, a szervezők pedig nagyon várják a világbajnok Verstappent, aki az idei szezonban 12 futamból 10-et megnyert, így toronymagas esélyese a futamnak. A szervezők kis túlzással már előre oda is adták az újabb trófeát Verstappennek, azonban becsomagolták azt buborékfóliába és a következő szöveggel posztolták ki a Twitterre a holland pilótának és Lando Norrisnak címezve: "Rekordokat döntsünk, ne trófeákat."