Megszólalt Leclerc a csapattársával kapcsolatos feszültségről

Forma-1, Bahreini Nagydíj 2023, vasárnap, Charles Leclerc, Carlos Sainz, Ferrari
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc (L) and Spanish driver Carlos Sainz Jr pose for a group photo with other racers on the track ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at the Bahrain International Circuit in Sakhir on March 5, 2023. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferrari monacói pilótája, Charles Leclerc szerint a sajtóban elterjedt hírekkel szemben nincs semmilyen feszültség közte és csapattársa, Carlos Sainz között.

A motorsportos sajtóban elterjedt hírek szerint az adhatja az alapját a pilóták közti ellentétnek, miszerint Sainz nehezményezi, hogy Leclerc kiváltságos helyzetben van a csapaton belül. A monacói szerint a médiában alaposan eltúlozzák a helyzetet.

"Egészen aktív vagyok a közösségi médiában, szóval látom, mi mindent mondanak. Jócskán eltúlozzák a helyzetet Carlosszal, a kapcsolatunk ugyanis nagyszerű. Az autón kívül tudjuk, hogyan dolgozzunk együtt, és egyébként is nagyon jól kijövünk egymással, mert sok közös érdeklődésünk van.

írta meg a formula.hu, miként tisztázta a kettejük közötti helyzetet Leclerc.

Charles Leclerc szerint közte és Carlos Sainz között nincs feszültség Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Ezek teljesen normális dolgok. Szerintem ez abból is fakad, hogy Ferrari-versenyzőként gyakrabban kerülünk a rivaldafénybe másoknál, de ez rendben van így" - tette hozzá a 25 éves pilóta.