A korábbi F1-es pilóta szerint csak egyetlen dolog állíthatja meg Verstappent

F1 Belgian Grand Prix 2023 1 auto belgian belgium cars championships eau rogue fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one prix racing raining sports weather wet world Max Verstappen Red Bull Racing Belgian Grand Prix Spa-Francorchamps July
Max Verstappen of Red Bull Racing on the podium of the Formula 1 Belgian Grand Prix at Spa-Francorchamps in Spa, Belgium on July 30, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull korábbi pilótája, Mark Webber szerint a harmadik világbajnoki címe felé száguldó Max Verstappent csak egyetlen tényező állíthatja meg a rekorddöntésben.

Max Verstappen a Holland Nagydíjon elérheti Sebastian Vettel megdönthetetlennek vélt rekordját. Amennyiben hazai közönség előtt is nyer a kétszeres világbajnok, azzal már zsinórban kilenc futamgyőzelmnél fog tartani idén.

A Red Bull korábbi pilótája, az ausztrál Mark Webber szerint Verstappen feltöltődve fog visszatérni a nyári szünetről, 125 pontos előnyét pedig tovább növeli majd egy újabb sikerrel.

Annyi, de annyi lehetőség van hibázni, legyen szó a bokszkiállásokról, a megbízhatóságról, az autó vezethetőségéről" - méltatta Verstappent Webber, aki szerint a Red Bullal a 2010-es évek elején verhetetlennek számító Vettelnél is magasabb szinten teljesít a holland.

A korábbi F1-es pilóta szerint a harmadik vb-címe felé robogó klasszis pilótát csak az autó esetleges technikai meghibásodása állíthatja meg.

"Ez az egyetlen dolog, ami megállíthatja. Ő a legjobbak közé tartozik.

Felfrissülve fog visszatérni, és azt hiszem, mivel még nyomás sincs rajta, ez még nagyobb előnyt jelent számára" - írta meg a motorsport.com, hogyan vélekedett Verstappen dominanciájáról Webber.