Vágólapra másolva!
A négyszeres világbajnok Forma-1 versenyző Sebastian Vettel rajongói reménykedve fogadták a pilóta esetleges visszatéréséről szóló híreket. A Formula E-ben versenyző ABT Cupra csapattal hozták összefüggésbe, és a német most tisztázta a híreket. 

Egy német weboldal tette fel a kérdést nemrég Thomas Biermaier csapatfőnöknek, hogy ki lehetne Robin Frijns lehetséges utódja, amire az interjúalany egy svájci származású pilótáról filozofált, aki elkötelezett környezetvédő. Amikor az újságíró visszakérdezett, hogy csak nem Sebastian Vettel az, Biermaier "álomjelöltnek" minősítette a fnevet.

Sebastian Vettel most azt mondta, nem tervezi visszatérését az autósportba Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A sztori természetesen bejárta az Internetet. Előbb az ABT Cupra csapatfőnöke pontosított, és kijelentette, hogy a szájába adták a Vettellel kapcsolatos kijelentéseket, semmilyen megbeszélést nem folytattak a versenyzővel, megállapodásról meg pláne szó sincs.

Sebastian Vettel ezután közleményt juttatott el a Motorsport.com spanyol kiadásának, melyben egyértelműen cáfolta, hogy visszatérne.

"Nem tárgyalok arról, hogy a Forma-E-ben vezessek az ABT Cuprával vagy más csapattal. A szavakat a számba adták, és szeretném tisztázni, hogy

jelenleg nem fontolgatom a visszatérést az autósportba"

- mondta a német.