Vágólapra másolva!
A Mercedes pilótája, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton még mindig nem írta alá új szerződését a német istállóval. Toto Wolff csapatfőnök nemrég arról beszélt, mindent igyekszik megtenni azért, hogy a brit sztár idén lejáró megállapodását meghosszabbítsák.

A hétszeres világbajnok pilóta új szerződését még mindig nem véglegesítették a Mercedesnél, így továbbra is sok a kérdőjel a brit versenyző jövője körül. Toto Wolff nemrég azt mondta, Hamilton a csapat fontos része, és nagyon reméli, hogy az idei szezon végén lejáró szerződését hamarosan meghosszabbítja a 38 éves sztár.

Tudja, milyen jó a csapatunk, és bár idén és tavaly szenvedtünk a kocsinkkal, ő is részese lesz a csapat feltámadásának" - írta meg a motorsport.com, mit mondott Wolff a Mercedest az utóbbi időben rendre kritizáló Hamiltonról, akiről olyan hírek terjedtek el, hogy visszavonulása után nagyköveti pozíciót is kaphat, bár mindezt a csapatfőnök cáfolta.

Lewis Hamilton még mindig nem írta alá új szerződését a Mercedesszel Forrás: Daimler AG/Steve Etherington/Mercedes-Benz Grand Prix Ltd.

"Lewis a barátommá vált, és az évek folyamán keresztülmentünk együtt nagyon jó és nehéz időszakokon is.

Ő a szövetségesem, a világ legjobb autóversenyzője, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a pályafutása részének mondhatom magam" - tette hozzá az 51 éves osztrák üzletember.