Alonso egyenesen imádja a normális Verstappent

F1 Grand Prix Of Monaco Qualifying 1 Monaco auto boats cars championships fia formula formula 1 gp grand monagasque monte carlo monte-carlo motorsport motorsports one prix racing sports world Max Verstappen Red Bull Racing Fernando Alonso Aston Martin Ara
Max Verstappen of Red Bull Racing and Fernando Alonso of Aston Martin Aramco after qualifying ahead of the Formula 1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco in Monaco on May 27, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A kétszeres Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso őszintén bevallotta, hogy nagyon kedveli Max Verstappent, akit az egész mezőny egyik leginkább "normális" versenyzőjének tart.

A két kétszeres világbajnok közismerten nagyon jóban van, és kölcsönösen tisztelik egymás eredményeit, de azért valahol váratlan volt, hogy Alonso ezt ilyen nyíltan ki is mondja. A spanyol azonban nem foglalkozott ezzel, és bizony elmondta a véleményét.

"Nagyon bírom Maxot. Az a fajta srác, aki csütörtökön lejön a pályára, belebúji a Red Bull-overáljába, szombaton és vasárnap versenyzik, aztán pedig hazamegy. De otthon szinte ugyanezt csinálja, nyomja a szimulátoros versenyeket az apjával (Jos Verstappen, ugyancsak korábbi F1-es pilóta volt). Szóval él-hal általáan a motorsportokért, de alapvetően egy normális életet él. Ráadásul Hollandiából származik, ahol azért nincs nagy hagyománya a Forma-1-nek, de ő imádja a motorsportot, ja, és rettentően gyors. Az egész viselkedése nagyon normális, ami ritka, és nekem nagyon tetszik" - vallott riválisáról Alonso.