Egyre nagyobb a káosz Hamilton új szerződése körül

Forma-1, Belga Nagydíj 2023, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton of Mercedes during press conference ahead of the Formula 1 Belgian Grand Prix at Spa-Francorchamps in Spa, Belgium on July 27, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff újabb részleteket árult el arról, miért késik még mindig Lewis Hamilton szerződéshosszabbítása.

A hétszeres világbajnok pilóta új szerződését még mindig nem véglegesítették a Mercedesnél, így továbbra is sok a kérdőjel a brit versenyző jövője körül. Olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Hamilton a visszavonulása után nagyköveti pozíciót is kapna a német istállónál, ám ezzel kapcsolatban Toto Wolff így reagált:

Szerintem még számos évig lehet pilóta ebben a csapatban, szóval csak apróságokat kell már csak tisztáznunk. Tudom, kicsit furcsa, hogy még mindig nincs minden aláírva, de csak triviális, egyszerű dolgokat kell csak tisztázni a szerződésekben" - nyilatkozta a Mercedes főnöke.

Lewis Hamilton még mindig nem írta alá új szerződését a Mercedesszel Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Wolff és Hamilton az elmúlt hetekben többször is arról beszéltek, hogy már csak jogi kérdésekben kell megállapodniuk, majd később a 38 éves pilóta azt mondta, nem a saját kezében van a sorsa.

A tárgyalás részének már vége van, már csak apróságokat kell intézni" - árulta el Hamilton, akinek szavait a főnöke is megerősítette, azonban az új szerződés megkötésének az időpontját nem tudta meghatározni.

írta meg a motorsport.hu, hogyan magyarázkodott az elhúzódó üggyel kapcsolatban Wolff.