Hiába az egyik kedvenc pályája, kaotikus hétvégére számít Belgiumban Max Verstappen

Forma-1, Magyar Nagydíj 2023, vasárnap, Lando Norris, Max Verstappen
(L-R) McLaren's British driver Lando Norris, Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen and Red Bull Racing's Mexican driver Sergio Perez celebrate with Champagne on the podium after the Formula One Hungarian Grand Prix at the Hungaroring race track in Mogyorod near Budapest on July 23, 2023. (Photo by Ferenc ISZA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull világbajnoki címvédője, Max Verstappen szerint kaotikus hétvége várható Spa-Francorchamps-ban. A holland pilóta szerint az, hogy esős hétvége várhat a Forma-1 mezőnyére a sprintfutammal kombinálva tartogathat érdekességeket.

A 2023-as F1-es idény harmadik sprintfutamos hétvégéjét rendezik meg Belgiumban. A Red Bull pedig optimistán várhatja a versenyt, hiszen a csapat a szezon eddigi összes versenyét megnyerte - többek között a Magyar Nagydíjat is -, Verstappen pedig továbbra is bombaformában van.

A Red Bull holland pilótája ráadásul imádja a belga aszfaltcsíkot, a kétszeres világbajnok ugyanakkor kaotikus hétvégére számít - írja az F1vilag.

Max Verstappen érthető módon nagyon boldog Forrás: AFP/Ferenc Isza

„Várom már a belgiumi sprintet. Úgy tűnik, eléggé esős hétvége lehet, szóval meglátjuk, milyen hatása lesz ennek, mivel mindig egy kicsit érdekesebbé és kaotikusabbá teszi ez a dolgokat" – mondta a vb-címvédő. „Természetesen a spái az egyik kedvenc pályám a naptárban, szóval várom már, hogy ott versenyezzünk, lássuk a rajongókat – szórakoztató hétvége lehet!"