A létező legszélesebb mosolyával érkezett Budapestre a F1 legendás párosa

Forma-1, Miami Nagydíj, Daniel Ricciardo, Lando Norris
MIAMI, FLORIDA - MAY 05: F1 driver Daniel Ricciardo of Australia and McLaren and F1 driver Lando Norris of Great Britain and McLaren attend the Heineken® 'When You Drive Never Drink' Campaign Launch Party ahead of the F1 Grand Prix of Miami at McLaren Speed Shop on May 05, 2022 in Miami, Florida. Rodrigo Varela/Getty Images for Heineken/AFP (Photo by Rodrigo Varela / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Habár már nem csapattársak, a barátság megmaradt köztük: a szurkolók legnagyobb örömére újra összeállt a Forma-1 legendás párosa. Daniel Ricciardo és Lando Norris közös géppel, a képek tanúsága szerint kirobbanó jókedvvel érkezett Budapestre. 

"Nos... Azt hiszem, visszatértünk."

- írta az Instagram kitett posztjához Daniel Ricciardo.

Tíz futamos kihagyás után tér vissza a Forma-1-be az ausztrál versenyző, aki Nyck de Vriest váltja az Alpha Taurinál. A nyolcszoros futamgyőztes pilóta korábbi, McLarenes csapattársa, Lando Norris társaságában, közös magángéppel érkezett Budapestre, a jelek szerint kiváló hangulatban.

---

Érdemes kihasználni a MÁV-VOLÁN-csoport járatait a Magyar Nagydíj nézőinek. A Hungaroringre kifelé Kerepesig a MÁV-HÉV és onnan a Volánbusz ingyenes különbuszai nyújtanak egyszerű eljutási lehetőséget. Visszafelé, ha Budapest az úti cél, a MÁV-VOLÁN-csoport azt javasolja, hogy a Gödöllőig közlekedő különbuszokról a modern, klimatizált motorvonatokkal utazzanak tovább, amik 15 percenként indulnak a Keleti pályaudvarra. A MÁV-HÉV járatait elsősorban Mogyoród és Örs vezér tere között leszálló utasoknak ajánlják.