Vágólapra másolva!
A hétszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher egykori sógornője, Cora Schumacher a közösségi médiában és egy interjúban jelentette be, hogy elindította az OnlyFans-oldalát, ahol a testéről készült erotikus felvételeket fogja megosztani a rajongókkal.

Michael Schumacher expilóta öccse, a ma már szakértőként dolgozó Ralf Schumacher 2001 és 2015 között volt Cora Schumacher (született Cora-Caroline Brinkmann) házastársa. Egy közös gyermekük született, a szintén autóversenyző David Schumacher, akinek a túraautó-bajnok, magyar Keszthelyi Vivien a párja.

A Németországban korábban színésznőként, modellként, autóversenyzőként és televíziós műsorvezetőként egyaránt óriási népszerűségnek örvendő nő mostantól várhatóan még inkább a figyelem középpontjában lesz, ugyanis

(fél)meztelen képeket tervez feltölteni az OnlyFans-oldalára újonnan regisztrált felhasználóként.

Ralf Schumacher párjaként Cora Schumacher anno rengeteg versenyhelyszínen felbukkant Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Epa Okten

„Az OnlyFans-oldalam leleplező lesz, de mindenképpen esztétikus marad. Szeretem a testem, és miért ne oszthatnám meg ezt másokkal? – nyilatkozta Cora Schumacher, akire korábban a Playboy is felfigyelt.

Kattintson a következő oldalra Cora Schumacher néhány dögös képéért, amiket korábban megosztott magáról.

Forrás