Vágólapra másolva!
A következő hónapokban alighanem még sokszor téma lesz Lewis Hamilton megújításra váró szerződése a Mercedesnél. Az egyik állandó pletyka végére most Christian Horner igyekezett pontot tenni.

A 38 éves hétszeres világbajnok Hamilton szerződése az idei szezon végéig szól a Mercedesnél, és ugyan Toto Wolff a német csapat első embere már többször is kijelentette, hogy nem lesz gond a hosszabbítással, azért csak tartják magukat ilyen-olyan pletykák.

Ezek közül az egyik legtöbbször előkerülő, hogy Hamilton átigazol-e az elmúlt két idényhez hasonlóan az ideit szezont is uraló Red Bullhoz. A szóbeszéd megélénküléséhez éppen elég, hogy Max Verstappen csapattársa, Sergio Pérez az elmúlt hetekben gyengébben teljesít, és sokan máris a mexikói székében látják a britet.

Csakhogy van egy kis akadály, amit még a pénzzel jócskán kitömött osztrákok sem tudnak áthidalni, legalábbis Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint már csak ezért sem életszerű Hamilton szerződtetése.

- mondt félig viccesen, de legalább annyira komolyan is a sportvezető. Aki azt viszont elismerte, hogy, ha nem is a közelmúltban, azaz az elmúlt két-három évben, de korábban valóban keresték a kapcsolatot Hamiltonnal, akivel azonban nem tudtak megegyezni.