Hamilton nem biztos benne, hogy folytatni akarja F1-es karrierjét

auto-prix Horizontal
Mercedes' British driver Lewis Hamilton (L) speaks with Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc during a press conference ahead of the Formula One British Grand Prix at the Silverstone motor racing circuit in Silverstone, central England on July 6, 2023. (Photo by Ben Stansall / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem igazán szeret sokat utazni, mert nagyon hiányzik neki a családja, emiatt van, hogy elbizonytalanodik Forma-1-es karrierjével kapcsolatban. A hétszeres világbajnok versenyző, Lewis Hamilton a Channel 4 Sportnak adott interjújában elmondta azt is, hogy milyen eredményt vár magától az idei bajnoki szezonban.

"Nem igazán érdekel, hogy hol végzek idén a bajnokságban. Arra koncentrálok, hogy a fejlesztésekkel kapcsolatban a legjobb információkat adjam át a csapatnak. Együtt dolgozom a srácokkal, ügyelve arra, hogy a megfelelő irányba kormányozzuk ezt az autót" - mondta Lewis Hamilton.

Kitért arra is: nem biztos abban, hogy a Forma-1-ben folytatná.

Lewis Hamilton időnként elbizonytalanodik a folytatással kapcsolatban Forrás: AFP/Ben Stansall

"Vannak napok, amikor úgy érzem, nem tudom, hogy folytathatom-e a versenyzést. De ez általában csak a sok utazás miatt fordul meg a fejemben. Igazából minden áldozat, amit az emberek a karrierjük alatt hoznak, de törekedni kell az egyensúly megteremtésére a társadalmi élet, a munka és a család között. Aztán amikor beülök az autóba, ezek a kétségek szertefoszlanak, újra és újra átélem, mennyire szeretem ezt csinálni" - tette hozzá.

Hamilton továbbra sem hosszabbította meg a szerződését a Mercedesnél. Bár úgy tűnik, ez csak formalitás, a szignó továbbra is hiányzik a dokumentumról - emlékeztet a gpblog.com.