Váratlan helyen tűnt fel Sebastian Vettel: látni kell az F1 nagy visszatérőjének reakcióját - videó

Forma-1, Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel, Kanadai Nagydíj 2014 dobogó
MONTREAL, QC - JUNE 08: Racewinner Daniel Ricciardo of Australia and Infiniti Red Bull Racing is sprayed with champagne by teammate Sebastian Vettel of Germany and Infiniti Red Bull Racing following his victory during the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 8, 2014 in Montreal, Canada. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Daniel Ricciardo már a soron következő Magyar Nagydíjon visszatér a Forma-1-be, az ausztrál Nyck de Vriest váltja az AlphaTaurinál. Nem ez az egyetlen öröm, ami az ausztrált érte az elmúlt napokban, ugyanis nemrég sebastian Vettel is meglepte.

Ricciardo az elmúlt hetekben egyre jobb eredményeket produkált a Red Bull szimulátorában, a Pirelli keddi silverstone-i gumitesztjén állítólag olyan időt teljesített - az idei Red Bullal -, ami a múlt heti Brit Nagydíjon első rajtsort ért volna számára. Ráadásul a gumiteszten egy régi ismerős segítője is akadt Ricciardónak - szúrtka ki a Vezess.

Nagy volt az öröm, hogy újra láthatták egymást Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Mark Thompson

Ha már a csütörtökön kezdődő goodwoodi fesztivál miatt amúgy is a környéken járt, Sebastian Vettel is beugrott egykori csapatához, majd a német nyomott valamit Ricciardo kezébe, aki nagyon megörült, amikor felismerte egykori csapattársát.