Vágólapra másolva!
A Mercedes tesztpilótája, Mick Schumacher nem gondolkodott túl sokat, amikor meg kellett neveznie azt a csapatfőnököt, akit a legtöbbre tart, azonnal Toto Wolff nevét mondta. A fiatal német aztán gyorsan finomított a kijelentésén.

Mick Schumacher karrierje a Haasnál nem ért valami vidám véget, hiszen a fiatal németet Günther Steiner számos kritikája után elküldték a csapattól, a helyére pedig a jóval tapasztaltabb Nico Hülkenberget igazolták. A Haas csapatfőnöke idén sem rejti véka alá a véleményét, ha szóba kerül Mick, és elmondta, hogy maximálisan elégedett a mostani pilótáival.

Michael Schumacher fia diplomatikusan reagált ezekre a „hangokra", ám most majdnem adott egy kis táptalajt az újságíróknak a hangzatos cikkek elkészítéséhez

- írja a Motorsport.

Mick Schumacher szerint Toto Wolff a legjobb csapatfőnök Forrás: AFP/Andrej Isakovic

„Toto nagyszerű, nagyszerű csapatfőnök. Valószínűleg ő a legjobb, akivel eddig dolgoztam" – jelentette ki határozottan Mick Schumacher, majd azonnal észbe kapott, hogy ez vélhetően csak táptalajt ad az újságíróknak azzal kapcsolatban, hogy Steinerre kiélezzék a megnyilvánulását.

– utalt az egykori főnökére a német, akinek azonban nem sok esélye van 2024-ben visszatérni a rajtrácsra, mivel egyelőre sehol sincs üresedés.

Toto Wolff ezzel kapcsolatban elmondta, nehéz a helyzet, mert az ülések foglaltak náluk, még akkor is, ha azt kívánja, hogy Mick kapjon helyet, mivel megérdemelné.

„A 2024-es helyzet annyira kedvezőtlen. 2025-ben ismét kinyílik néhány ajtó."