Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó többek között legyőzhetetlennek és örök nyertesnek titulálta a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappent, a Red Bull holland versenyzőjét a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíj másnapján, valamint kiemelte a hazai közönség előtt szereplő Lewis Hamilton (Mercedes) és Lando Norris (McLaren) második helyért vívott csatáját. Ám arról, hogy Verstappen győzelme és a Red Bull fölénye mennyire volt sima Silverstone-ban, már jócskán eltérnek a vélemények a különböző lapoknál.

Nagy-Britannia:
The Sun:
"Lewis Hamilton és Lando Norris a legjobbját nyújtotta, hogy a Silverstone-ban jelen lévő 160 ezer szurkoló jó futamot láthasson. Megküzdöttek egymással a második helyért, miközben Max Verstappen újfent legyőzhetetlennek bizonyult."

Daily Mail:
"Verstappen azt tette, amit oly gyakran szokott: győzött és 99 pontra növelte az előnyét a világbajnoki pontverseny élén. Sorozatban hat futamon diadalmaskodott, a mostani idényben ez volt a nyolcadik sikere. A Red Bull legyőzhetetlensége - Sergio Pérez nyert a másik két, a szaúdi és az azeri futamon -

The Guardian:
"Természetesen Verstappen nyert. Cinikusan azt is kérdezhetnénk: mikor nem? Mögötte viszont a veterán Lewis Hamilton összecsapott a második helyért az ifjú titánnal, Lando Norrisszal, akinek éppen Hamilton a példaképe.

Spanyolország:
Marca:
"Max Verstappen

Csak 3.9 másodperccel előzte meg az elképesztő teljesítményt nyújtó Lando Norrist."

A Brit Nagydíj három dobogósa Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Mundo Deportivo:
"Sorozatban hat futamgyőzelem, az idei 10 futamból nyolcon diadal. Senki nem tudja legyőzni Max Verstappent."

As:
"Norris és Hamilton szolgáltatta a show-t, a győzelem viszont az örök nyertesé lett."

Olaszország:
Corriere dello Sport:
"Verstappen sorozatban hatodszor is nyert, de

Gazzetta dello Sport:

- ennyire volt szüksége Max Verstappennek, hogy megelőzze a villámrajtot vevő Lando Norrist."

Franciaország:
L'Équipe:
"Házibuli Lewis Hamiltonnak Silverstone-ban. Némi szerencsével harmadik lett Verstappen és Norris mögött, így a kedvenc versenypályáján pályafutása során 14. alkalommal állhatott dobogóra."

Ausztria:
Kurier:
"Esedékessé vált a következő rekorddöntés a Forma-1-ben. Max Verstappen vasárnap megnyerte a Brit Nagydíjat Silverstone-ban, ezzel a Red Bull sorozatban 11. futamgyőzelmét aratta.

Svájc:
Blick:
"Végre újra izgalmak. Norris a McLarennel megráncigálta Max király idegszálait. Verstappennek és a Red Bullnak már július közepén elkezdhetik behűteni a pezsgőt a világbajnoki címvédés megünnepléséhez. Ez sok rajongó számára csalódást jelenthet, de

Tages-Anzeiger:
"Norris csodálatos hazai versenyt futott, bár a végén veszélybe került a dobogós helyezése. Végül aztán ő lett a nap versenyzője, akinél csak a címvédő és az összetettben most is élen álló Verstappen volt a gyorsabb."