Verstappen csapattársa megint kudarcot vallott, megszólaltak a jövőjéről a Red Bullnál

auto-prix Horizontal
Red Bull Racing's team advisor Helmut Marko (L) chats with Red Bull's Mexican driver Sergio Perez (R) ahead of the third day of Formula One (F1) pre-season testing at the Bahrain International Circuit in the city of Sakhir on March 12, 2022. (Photo by Mazen Mahdi / AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Pérez az utóbbi időben mutatott kudarcsorozatát folytatva a Brit Nagydíj időmérőjén is gyengén szerepelt. A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko ennek kapcsán megszólalt a mexikói pilóta jövőjéről.

Pérez sorozatban ötödször maradt le a Q3-ról, ám a silverstone-i időmérőn még a Q2-ig sem jutott el azzal a Red Bull-lal, amellyel Max Verstappen mind az öt érintett hétvégén megszerezte a pole-pozíciót.

A mexikói pilóta az újabb kudarcát követően magyarázkodásba kezdett, majd az osztrák istálló tanácsadója reagált a történtekre.

Helmut Marko szerint Sergio Péreznek össze kell szednie magát az időmérőkön Forrás: AFP/Mazen Mahdi

"Péreznek össze kell szednie magát az időmérőkön. Általában jó futamokat hoz, de megint szerencsés: itt könnyű lesz felzárkózni.

Mi is dolgozni fogunk rajta, mert ha az egyik pilóta a pole-ban van, a másik pedig a 16. helyen, akkor valami nincs rendben" - mondta Helmut Marko, aki a mexikói jövőjéről is szót ejtett.

"Ő a második az egyéni pontversenyben és jó versenyeket fut.

írta meg a formula.hu, hogyan zárta rövidre a témát a 80 éves szakember.