Hihetetlen pech: megint kirabolták a McLaren pilótáját

Formula 1 - Qualifying At Spain GP NurPhoto General news June 3 2023 3rd June 2023 Montmelo - Spain Motorsport Spain F1 F1 Grand Prix Formula One Grand Prix Horizontal
Lando Norris McLaren F1 Team celebrate and say hello to the fans during qualifying of Spanish GP, 8th round of FIA Formula 1 World Championship in Circuit de Catalunya, Montmelo, Catalunya, Spain, 03/06/23 (Photo by Andrea Diodato/NurPhoto) (Photo by Andrea Diodato / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyolországi nyaralása közben rabolták ki Lando Norrist, a McLaren F1-es pilótáját, aki az Osztrák Nagydíj hétvégéje előtt mesélte el, mi történt pontosan.

Norris a múlt hétvégén utazott el a baráti társaságával Spanyolországba kikapcsolódni. Míg az egyik este vacsorázni mentek, addig kirabolták a Marbella szigetén kibérelt villájukat több drága holmit is elvittek.

- mondta Norris a PA hírügynökségnek.

Két éven belül másodszor rabolták ki Lando Norrist Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

A brit pilótával együtt tartózkodott Spanyolországban Jennie Dimova influenszer is, aki arról számolt be, hogy sok cipője, ruhája és ékszere tűnt el.

"A villánkat kirabolták, és mindent, amit valaha birtokoltam, a ruháimat, a cipőimet, a táskáimat, az ékszereimet, mindent elloptak. És szó szerint semmim sem maradt" – árulta el a közösségi oldalán a brit celeb.

Nem a mostani volt egyébként az első eset, hogy Norris tolvajok célpontjává vált, ugyanis 2021-ben a helyszínen szurkolt a labdarúgó Európa-bajnokság Wembley-ben rendezett döntőjén, amikor megtámadták és ellopták a 144 ezer font értékű luxusóráját.