Brutális volt a Kanadai Nagydíj a Ferrari pilótájának szemkameráján keresztül

Formula 1 Pirelli Grand Prix Du Canada 2023 2023 Motorsport Formula 1 Canda montreal fia Carlos Sainz Scuderia Ferrari SF-23 Ferrari Formula 1 Pirelli Grand Prix du Canada 15th-18th June 2023 Circuit Gilles Villeneuve Canada Horizontal SPORT F1 RACE
55 Carlos Sainz of Spain, Scuderia Ferrari, SF-23 - Ferrari, action during the Formula 1 Pirelli Grand Prix du Canada from 15th to 18th of June, 2023 on the Circuit Gilles Villeneuve, in Montreal, Canada. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Carlos Sainz, a Ferrari pilótája az ötödik helyen végzett a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon. A spanyol versenyző mindent megtett, hogy a legjobbat hozza ki az autóból, azonban az esős futamon korántsem volt egyszerű dolga, ahogy az a szemkamerás felvételéből is kiderül.

Carlos Sainz nem unatkozott a Kanadai Nagydíjon, hiszen a harmadik szabadedzésen brutálisan összetörte a Ferrariját. Szerencsére a spanyol így is rajthoz állatott a vasárnapi futamon, de roppant nehéz dolga volt az esős körülmények között.

A Forma-1 hivatalos Twitter-csatornáján megosztottak egy videót, amelyben látható a spanyol versenyző szemkameráján keresztül, hogy milyen volt vezeti a Ferrarit száraz és esős körülmények között.

Carlos Sainz nem unatkozott a Kanadai Nagydíjon, hiszen a harmadik szabadedzésen brutálisan összetörte a Ferrariját. Szerencsére a spanyol így is rajthoz állatott a vasárnapi futamon, de roppant nehéz dolga volt az esős körülmények között. A Forma-1 hivatalos Twitter-csatornáján megosztottak egy videót, amelyben látható, hogy a spanyol versenyző szemkameráján keresztül, hogy milyen volt vezeti a Ferrarit száraz és esős körülmények között.