Vágólapra másolva!
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint Mick Schumacher igazán értékes része a csapatuknak. Úgy véli, hogy a fiatal német nemcsak a teszten teljesített kiválóan, de a szimulátorban is remek munkát végez.

Mick Schumacher nemrégen a Pirelli gumitesztjén vett részt, így élesben is kipróbálhatta a Mercedest, amelyet egyedülálló élményként jellemzett. Szerinte mindig van különbség a szimulátor és a valóság között, de eddigi tapasztalatai alapján a Mercedes végezte a legjobb munkát ennek a differenciának a lecsökkentésében. Wolff is elégedett a fiatal némettel - írja a Motorsport.

Toto Wolff és Mick Schumacher Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

„Jól beilleszkedett a Pirelli gumitesztjén, és élvezte a tapasztalatokat. Mick máris értékes tagja lett a csapatnak, és a szimulátorban végzett munkája is hasznosnak bizonyult az ideális köridők megtalálásában, ahogy azt Barcelonában is láthattuk" - elemezte Mick Schumacher teljesítményét a Mercedes csapatfőnöke, aki hozzátette, Schumacher éjszakába nyúlóan próbálta megtalálni a megfelelő beállításokat Barcelonában, hogy versenyképesebbé tegye a Mercedest.