Legendás autóversenyen tűnt fel Charles Leclerc - videó

F1 Grand Prix of Spain NurPhoto General news Motorsport June 4 2023 4th June 2023 Montmelo - Spain FIA Formula One F1 Grand Prix Horizontal SPORT
Charles Leclerc of Scuderia Mission Winnow Ferrari arrived into the circuit during race of Spanish GP, 8th round of FIA Formula 1 World Championship in Circuit de Catalunya, Montmelo, Catalunya, Spain, 04/06/23 (Photo by Andrea Diodato/NurPhoto) (Photo by Andrea Diodato / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferrari 50 év után tért vissza, hogy újra megpróbálja megnyerni a legendás Le Mans-i 24 órás futamot. A versenyre az olaszok Forma-1-es csapatának sztárja, Charles Leclerc is kilátogatott.

Már javában zajlik a jubileumi 100. Le Mans-i 24 órás autóverseny, a Ferrari pedig az első sorból kezdhette meg a futamot, de hatalmas csatára számíthat a többi nagy márkával. A motorsport.com megírta, hogy az olaszok célja egyértelműen a győzelem, és mivel ezen a hétvégén nincs F1-es futam, így

Charles Leclerc-nek is volt ideje arra, hogy kilátogasson a legendás viadalra.

A Forma-1 idei szezonjában eddig gyengén szereplő Ferrarinál abban bíznak, hogy Le Mans-ban nyerhetnek, és egy sikerből erőt meríthetnek az F1-es idény eredményesebb folytatásához.