Mindenki Verstappent dicséri a Monacói Nagydíj után

auto-prix TOPSHOTS Horizontal
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen poses with his trophy on the podium after winning the Formula One Monaco Grand Prix at the Monaco street circuit in Monaco, on May 28, 2023. (Photo by Jeff PACHOUD / AFP)
Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó a kétszeres világbajnok és vb-címvédő holland Max Verstappen rajt-cél győzelmét és az eseménytelenséget emelte ki a Forma-1-es Monacói Nagydíj másnapján.

Nagy-Britannia:

Mirror:
A Red Bull versenyzője távol tartotta magától Fernando Alonsót (...) Az eleredő eső jól jött a hollandnak, amikor kopni kezdtek a gumijai, így a mezőny élén maradva növelte előnyét az összetettben."

Franciaország:

Le Figaro:
"Érinthetetlen. Napsütésben és esőben is Max Verstappen uralta a Monacói Nagydíjat."

Spanyolország:

Marca:
"Látványos teljesítményt nyújtott a holland száraz időben és esőben egyaránt - ez évi negyedik győzelméért. Carlos Sainznak nem sikerült a Ferrarival, a nyolcadik helyen kötött ki."

Olaszország:

Gazzetta dello Sport:
"A holland tehetsége segíti a Red Bullt, hogy minden versenyhelyzethez alkalmazkodni tudjon. Alonso az egyetlen esély az unalom ellen. Leclerc számára a hazai GP továbbra is átok marad."

Svájc:

Blick:
"Most még az Alpine is lehúzta a nadrágot a Ferrariról! Szerencsére a 78-ból az 50. körben megérkezett az eső - e nélkül a sztárok és csillagok megítélése korántsem lett volna pozitív a klasszikus futamon. Túlságosan unalmasan, az épületek közötti szűk utcákon körmenetszerűen kígyózott a mezőny a magabiztos éllovas és későbbi győztes Max Verstappen mögött."

Ausztria:

Kronen-Zeitung:
"Egyértelmű rajt-cél győzelem! +Szuper Max+ Verstappen győzedelmeskedett Monacóban."