Verstappen teljesen pánikba esett, kalapáccsal tört ki egy ajtót - videó

Forma-1, Azeri Nagydíj 2023, szombat, 
Max Verstappen
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen gets ready for the sprint shootout ahead of the Formula One Azerbaijan Grand Prix at the Baku City Circuit in Baku on April 29, 2023. (Photo by LISI NIESNER / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az F1 kétszeres világbajnokának a válla is megsérült, amikor az otthonában macskamentő akcióba kezdett – árulta el Max Verstappen az egyik online versenye közben.

A miami és az imolai versenyhétvége közötti két hét sem telik unalmasan a holland pilóta számára, aki szimulátoros versennyel is töltötte az idejét. Az egyik ilyen közben vallotta be, hogy a közelmúltban

eltűnt az egyik macskája, akit három órán át keresett, mielőtt meghallotta, hogy az egyik ajtó mögül nyávog

– írta meg a Racingline.

@maxv1stappen_ The photo #maxverstappen #f1 #formula1 ♬ original sound - Maxv1stappen

Verstappen hiába próbálta kinyitni az ajtót, az el volt torlaszolva, így más módszert kellett választania a sötétben félelemben lévő cica kiszabadításáért. Ahogy azt a Red Bull-pilóta elmondta, hogy megpróbálta leszerelni az ajtó forgópántjait is, majd

egy kalapáccsal egy lyukat is vágott az ajtóba, valamint a testével is próbálta betörni az ajtót, amely miatt majdnem el is tört a válla.

A történet végül a macska szempontjából szerencsésen zárult, hiszen az állat megmenekült, de az ajtón található lyuk azóta is emlékezteti Verstappent az incidensre.