Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgócsapatának is segítő Vaszilovics Ádám főcukrászként dolgozott a Forma–1-es Miami Nagydíjon, amelyet követően élménybeszámolót tartott a korábbi műsorvezető, Gombos Edina Itt van Amerika nevű Youtube-csatornáján.

A háromgyerekes családapa korábban Angliában és a Disney óceánjárón is dolgozott, jelenleg pedig Németországban él, ahol a müncheni repülőtér mellett egy hotelben és az Allianz Arénában is emberek tömegét lakatja jól. A legutóbbi F1-es versenyhétvége alatt viszont Miamiban dolgozott, ahol a rengeteg megjelent sztárt többek között a 32 éves magyar főcukrász szolgálta ki a négyfős csapatával.

„Általában 14 órákat dolgoztam, versenynapokon pedig 16 órát. 36 ezer lépést teszek meg ilyenkor – idézte Vaszilovics Ádámot a Ripost. –

Legalább 100 kiló gyümölcsöt használtunk fel egy nap. A legdrágább jegy 40 ezer dollárba [13,6 millió forintba] került a rendezvényre."

– folytatta Vaszilovics. – A logisztikában, akik a termeket rendezik be, ők 90 százalékában magyarok, folyamatosan utaznak együtt az F1-gyel. Rengeteg a felszolgáló, a mosogató, és a szakácsok között is találkoztam jó néhány magyarral."