A McLaren-vezér szerint az F1 új sztárja világbajnok lesz

Forma-1, Ausztrál Nagydíj 2023, szombat, Oscar Piastri
McLaren's Australian driver Oscar Piastri signs autographs to fans ahead of the third practice session of the 2023 Formula One Australian Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne on April 1, 2023. (Photo by Martin KEEP / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown meg van győződve róla, hogy Oscar Piastriból egy napon világbajnok válik. ám azt egyelőre nem tudja megmondani, hogy erre mikor kerülhet sor.

A McLaren vezérigazgatóját, Zak Brownt nagyon lenyűgözte Piastri bakui teljesítménye.

„Egyszerűen csak belejött a dolgokba. Úgy értem, a hírek, amiket kaptam, arról szóltak, hogy lehet, hogy ki kell vonnunk őt az edzésből. Lehet, hogy a sprintfutamból is ki kell vonnunk. És ő a határon volt - idézte Brown szavait a Motorsport.

- áradozott Brown Piastri Bakuban mutatott hősies helytállásáról.

Oscar Piastri világbajnok lehet a jövőben Forrás: AFP/Martin Keep

Hozzátette, Oscar lenyűgöző, mióta az autóban ül. Nagyon érett. Nagyon koncentrált. Nagyon technikás. Szóval Lando és Oscar kombinációja, nem is tudna jobb versenyzőpárost elképzelni.

„Még nem vett részt az összes versenyen, de

az első jelek szerint egy leendő világbajnokkal van dolgunk. Már csak azon kell dolgoznunk, hogy gyorsabb autót kapjon"

– zárta le a gondolatait a McLaren vezérigazgatója.

Arra, hogy mikor kerülhet sor Piastri világbajnoki címére, illetve hogy ez a McLaren kötelékében történik-e meg, Brown nem mondott semmi.