Leclerc ismét a pályán kívül varázsolt: megjelent a Ferrari-pilóta újabb dala

auto-prix Horizontal, Charles Leclerc
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc signs autographs to fans ahead of the third practice session of the 2023 Formula One Australian Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne on April 1, 2023. (Photo by WILLIAM WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
A Ferrari monacói pilótáját, Charles Leclerc-t Melbourne után Miami is megihlette, így ismét megvillantotta zenei tehetségét egy zongorára írt dallal.

Leclerc az Ausztrál Nagydíj utáni szünetet kihasználva egyik legnagyobb szenvedélyének, a zongorázásnak is hódolt, és megszületett az AUS23 című dal.

Alig két héttel később, a Miami Nagydíjat követően nyilvánosságra került a legújabb, némileg rövidebb műve, amely a MIA23 címet kapta.

„A zene iránti szeretetem mindig is megvolt, de csak a járvány idején kezdtem el zongorázni – áll Leclerc Spotify-profilján, ahol ez a második kislemez is megjelent. – Mivel több időm maradt otthon, úgy döntöttem, veszek egy zongorát, és megtanulok játszani. Azóta beleszerettem a hangszerbe, és azon kapom magam, hogy bármikor, amikor otthon vagyok, játszom."