Hamilton máris kiborult: Olyan, mintha kaptunk volna egy gyomrost

Forma-1, Ausztrál Nagydíj 2023, szombat, Lewis Hamilton
Mercedes' British driver Lewis Hamilton examines his car during the third practice session of the 2023 Formula One Australian Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne on April 1, 2023. (Photo by Paul CROCK / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton az FP1-en még a második helyen végzett, a második szabadedzés után viszont nagyon csalódottan nyilatkozott, az érzéseit pedig ahhoz hasonlította, mintha kapott volna egy gyomrost.

Az első szabadedzést még az első két helyen zárta a Mercedes Miamiban, Russell, Hamilton sorrendben, a második szabadedzésre viszont a hétszeres világbajnok már csak a hetedik helyen végzett.

Méghozzá közel egy másodperccel lemaradva az éllovas Verstappentől, így érthetően nem volt boldog.

A hétszeres világbajnok brit versenyző elmondta, szenvednek a kocsijukkal, és

a két edzés közötti különbség egy gyomrossal ért fel számára

- írja a Motorsport.

Lewis Hamilton nem volt elégedett Forrás: AFP/Paul Crock

„Nem igazán vagyunk gyorsak, szenvedünk a pályán. Egyszerűen próbálunk több különböző dolgot kipróbálni. Az első szabadedzésen még jónak tűnt a helyzet, aztán

és megpróbálunk változtatni, hogy megtaláljuk az optimális beállításokat" – mondta Hamilton.

A 38 éves versenyző hozzátette, hogy hasonló érzés most vezetnie a W14-et, mint a tavalyi autót, az egyetlen jelentős különbség, hogy nem pattog olyan keményen az idei Mercedes.