Hamilton csapattársa szánalmasnak tartja Verstappent

auto-prix Horizontal
Ma Verstappen és George Russell összeszólalkoztak az Azeri Nagydíj sprintfutamának időmérőjén
Vágólapra másolva!
A Meredes pilótája, George Russell nem fog változtatni a hozzáállásán a kétszeres világbajnok Max Verstappen miatt, akinek a viselkedését szánalmasnak tartja.

Az Azeri Nagydíj szombati sprintfutamán Russell autójának első szárnya egy megcsúszást követően lyukat ütött Verstappen kocsijának oldaldobozán. A leintés után a Red Bull holland sztárja számon kérte brit riválisa megmozdulását, majd a médiában is üzengettek egymásnak.

A formula.hu megírta, hogy a Miami Nagydíj csütörtöki médianapján is szóba került a két versenyző közötti balhé, amely kapcsán Russell elmondta, már túllépett a történteken.

"Részemről nincs miről beszélni, ha találkozunk akkor üdvözöljük egymást és kezet fogunk. Számomra ez már a múlt, a véleményem pedig nem változott róla, továbbra is tisztelem őt és nagyszerű pilótának tartom.

mondta Lewis Hamilton csapattársa.

Max Verstappen és George Russell összeszólalkoztak az Azeri Nagydíj sprintfutamának időmérőjén Forrás: AFP/Lisi Niesner

Ezek a dolgok megtörténnek a versenyzésben, mi pedig azért vagyunk itt, hogy harcoljunk, erről szól az F1" - tette hozzá Russell, aki azért odaszúrt holland riválisának.

"Ez az egész egy kissé szánalmas volt. Már gyerekként is azt tanulod, hogy neked is el kell tudnod viselni azt a bánásmódot, amivel másokat kezelsz. Korábban számtalan hasonló megmozdulást láttunk tőle a kemény versenyzés jegyében, és eléggé hitvány volt látni őt puffogni,

amikor talán először kapott ebből vissza valamit. Véleményem szerint versenyeztünk egy jót, más nem történt. Beszélni fogunk róla, továbblépünk, aztán egy nap csak nevetünk majd az egészen" - zárta mondandóját az esettel kapcsolatban a brit versenyző.