Elképesztő részletek: Brad Pitt az F1-ben: a sztárszínész valódi versenyautót fog vezetni a film kedvéért

Brad Pitt és Lewis Hamilton közös filmen dolgoznak
Vágólapra másolva!
Joseph Kosinski rendezésében, Brad Pitt főszereplésével készül az F1-es film, amelyben a hollywoodi sztárszínész valódi Forma-1-es autót vezet majd.

A Wrap beszámolója szerint

a sztárszínész a Silverstone-i „11. csapat" tagja lesz az új filmben, Brad Pitt pedig igazi versenyautót fog vezetni valódi F1-es versenyzők mellett.

A Miamiban tartott sajtótájékoztatón kiderült, hogy erre arra van szükség, hogy a lehető legélethűbb legyen a film.

Csak a film kedvéért létrehoznak majd egy új istállót a Forma-1-ben,

és a Silverstone nagydíjtól kezdve együtt forgatnak a valódi versenyzőkkel egészen év végéig.

"Létrehoztak egy 11. csapatot, és a Silverstone-tól az év végéig a pályán forgatnak" – mondta Will Buxton brit televíziós műsorvezető.

Brad Pitt és Lewis Hamilton közös filmen dolgoznak Forrás: gpfans.com

„Az autót a Mercedes tervezte, és már tesztelik" – folytatta, hozzátéve, hogy a brit versenyző, Lewis Hamilton „napi kommunikációt folytat, és tanácsot ad a történettel és a forgatókönyvvel kapcsolatban",

hogy ez a valaha készült legpontosabb F1-es film legyen.

Hozzátették, hogy Joseph Kosinski - akit leginkább a Top Gun: Maverick rendezőjeként lehet ismerni - legnagyobb inspirációja az 1966-os Grand Prix című film.

A készítők lefejlesztették

minden idők legkisebb 6K kameráját, hogy a nézők mozis minőségben láthassák azt, amit egy pilóta lát versenyautójából. Ez a versenyző Brad Pitt lesz,

aki a stáb versenyautóját fogja vezetni a brit nagydíjon a tervek szerint.

Bár a film végül az Apple TV+-on fog megjelenni, előtte a nagyobb mozikba is bekerül. „Van egy érdekes terjesztési tervünk, amely garantáltan világméretű, nagy formátumú mozis élményt tartalmaz, amely aztán exkluzív streamelési megállapodásba kerül az Apple TV+-on" – mondta Kosinski a TheWrapnek.