Vágólapra másolva!
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a kétszeres világbajnok Max Verstappen olyan győztes mentalitással rendelkezik, mint a brit nehézsúlyú sztárbokszoló, Tyson Fury.

Verstappen ugyan pedzegette a visszavonulását a közelmúltban, de még mindig hajszolja a győzelmeket és újabb világbajnoki címekkel szeretné gazdagítani F1-es pályafutását. Az Azeri Nagydíj sprintkvalifikációján a holland versenyző kiélezett küzdelmet folytatott George Russell-el, és borzasztóan dühös lett, amikor a Mercedes pilótája belecsúszott az autójába.

A motorsport.com megírta, hogy a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner humorosan megjegyezte, a britnek szerencséje volt, hogy csak sisakban mert odamenni Verstappenhez. Horner később azt nyilatkozta,

a holland sztárpilóta mentalitását hasonlóan keménynek tartja, mint a profik között még mindig veretlen nehézsúlyú ökölvívóét, Tyson Fury-ét.

Ez nem düh, hanem sokkal inkább az éhség, a lendület, az önbizalom és a hit. És emellett kedveli Tyson Fury-t" - mondta a Red Bull csapatfőnöke.