Lehullt a lepel: ezek a versenyzők lesznek az idei F1-es játék borítóján - képek

Lewis Hamilton, Max Verstappen
Second placed Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen (R) walks past third placed Mercedes' British driver Lewis Hamilton on the podium after the Formula One Austrian Grand Prix at the Red Bull Ring race track in Spielberg, Austria, on July 10, 2022. (Photo by Joe Klamar / AFP)
Vágólapra másolva!
Idén sem marad el a hivatalos Forma-1-es játék, a száguldó cirkusz a hivatalos Twitter-oldalán pedig nemrég felfedte, hogy kik kapnak helyet a hivatalos borítókon.

"A többes szám pedig azért indokolt, mert

- írja a Motorsport.

A Standard Editionön három versenyző:

Lewis Hamilton, Charles Leclerc és Lando Norris fog feszíteni, míg a bajnoki kiadáson értelemszerűen az aktuális világbajnok, tehát Max Verstappen kap majd helyet.

A bejelentés mellé pedig az is kiderült még, hogy

május 3-án megkapjuk az F1 23 első előzetesét is, így aki kíváncsian várja, hogy mivel rukkolnak majd elő az idei játéknál, annak szerencsére már nem kell sokat várnia.

Ha ez nem lenne elég, Charles Leclerc a saját közösségi oldalán tett közzé egy rövid videót, amelyből az látszik, hogy a Ferrari pilótája hazájában, vagyis Monacóban forgatott az EA Sportscal az idei versenyjáték apropóján.