Nem csak a pályán művész: megszületett Charles Leclerc első saját dala - videó

Forma-1, Bahreini Nagydíj 2023, péntek, Charles Leclerc
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc looks on in the paddock before the first practice session of the Bahrain Formula One Grand Prix at the Bahrain International Circuit in Sakhir on March 3, 2023. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferrari Forma-1-es pilótája, Charles Leclerc megvillantotta zenei tehetségét egy zongorára írt dallal, melyről elárulta, ez a kedvenc hangszere.

Charles Leclerc kihasználta a háromhetes szünetet, és egyik legnagyobb szenvedélyének, a zenének, azon belül pedig a zongorázásnak is hódolt - írja a Motorsport.

Ennek az eredménye egy AUS23 című dal lett, amit Leclerc maga játszott fel és utólag még hegedűszóval is színesített (persze ez már stúdiós utómunka),

később pedig az Instagram-sztorijai közé posztolt rövid videókban avatta be rajongóit a melbourne-i hétvége utáni érzéseit kifejező dal munkálataiba.

– derül ki a monacói pilóta videójából, amelyben egy korábbi monzai sikerét megörökítő felsőben játszik.

„Ez a stúdió" – folytatja Leclerc, kihangsúlyozva, hogy egy nagyon alapvető szettel dolgozik, ami éppen elég ahhoz, hogy utólag lecsiszolja a felvételeket, látszik is a képernyőn a felvett darab hangsávja –

„A zongorát már felvettem, még szeretnék egy hangszert, szerintem a hegedű jól megy a zongorához."