Räikkönen beszólt a női mosdóból kilépő Ricciardónak

Forma-1, Kimi Räikkönen, Robin Räikkönen, Rianna Räikkönen
WATKINS GLEN, NEW YORK - AUGUST 21: Kimi Raikkonen, driver of the #91 Recogni Chevrolet, spends time with his son Robin Raikkonen and daughter Rianna Angelia Milana Raikkonen backstage during pre-race ceremonies prior to the NASCAR Cup Series Go Bowling at The Glen at Watkins Glen International on August 21, 2022 in Watkins Glen, New York. Chris Graythen/Getty Images/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Felemás hétvégén van túl Kimi Räikkönen: a finn pilótát súlyos kritika érte a megjegyzésért, amit Daniel Ricciardo hosszú évek után hozott nyilvánosságra, ám eközben a fia óriási gokartos sikerének örülhetett.

Jelenleg sem Räikkönen, sem Ricciardo nem tagja a Forma–1 mezőnyének, egy évtizede azonban mindketten meghatározó alakjai voltak a sportágnak. Az ausztrál pilóta még a debütáló, 2011-es évéből elevenített fel egy történetet egy podcastműsorban. Ricciardo épp arról beszélt, hogy a versenyhétvégéken a futamok előtt miként szokta használni a mosdót, amikor Räikkönen is szóba került.

Ám általában hosszú a sor a mosdó előtt, az idő viszont kevés – nyilatkozta az ausztrál, aki elmondta, emiatt egyszer kénytelen volt az üres női mosdóba bemenni. – Egy női és egy férfi mosdó volt, én pedig úgy gondoltam, »ha menni kell, hát menni kell«, így bementem a női mosdóba. Amikor kijöttem, éppen

Akkor még újonc voltam, és azt láttam, hogy ő alig szól valakihez, így én magamra vettem, amit mondott. Azt gondoltam: »egy nap majd megmutatom neked, hogy bizony férfi vagyok«".

Räikkönen erre a mondatára nem lehet túlzottan büszke, a 8 éves fiára, Robinra viszont igen. A gyermek a hétvégén a nála 3 évvel idősebbek között versenyzett Olaszországban, és bravúrosan szerepelve a harmadik helyen végzett.

Forrás