Ízléstelen vagy szemet gyönyörködtető? Így nézhet ki a Red Bull a Miami Nagydíjra - képek

auto-prix Horizontal
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen competes during the 2023 Formula One Australian Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne on April 2, 2023. (Photo by Martin KEEP / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Különleges festéssel fog versenyezni a Red Bull a Miami Nagydíjon. Az osztrák istálló a rajongók által tervezett festések közül hármat mutatott meg a közösségi oldalán.

A Red Bull idén lehetőséget kínált a rajongóknak, hogy megtervezzék az autó festését az idei három egyesült államokbeli versenyre. A beküldött látványtervek közül hármat is megosztott a csapat az Instagramon, amely közül fogja kiválasztani azt az egyet, amellyel a Miami Nagydíjon fog versenyezni május 7-én.

Az autó egy részének változatlannak kell maradnia, viszont a hátsó szárny, az oldaldoboz és az első szárny szabadon módosítható, a megosztott képeken pedig látványos tervek születtek.

A Red Bull legutóbb a 2021-es Török Nagydíjon versenyzett különleges dizájnú autókkal, akkor a száguldó cirkuszból kiszálló Honda előtt tisztelgett.