A Ferrari csapatfőnökét zavarná, ha boldogan nyilatkoznának a versenyzői

F1 2023 Rolex Australian Grand Prix 2023 Motorsport Formula 1 Melbourne Albert Park Frederic Vasseur Scuderia Ferrari One Person Waist Up Team Principal Formula 1 Rolex Australian Grand Prix FIA Formula One World Championship 30th March-2nd April 2023 Alb
Frederic Vasseur nem tervez radikális változásokat a Ferrarinál
Vágólapra másolva!
A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur elmondta, semmi gond nincs a pilótái motivációjával, szerinte Charles Leclerc és Carlos Sainz is éhes a sikerre, de a csapat egyelőre nem lehet boldog az első három futamot követően.

A Ferrari jelenleg csak a negyedik a konstruktőrök rangsorában, ráadásul Leclerc két futamon is kiállni kényszerült.

„Semmi gond nincs a pilóták és Charles motivációjával. Természetesen a szezonkezdet nem volt ideális, de ezzel a részével a dolognak nincs gond. Jó a kapcsolatom a versenyzőkkel, és ez eddig nem változott.

A legfontosabb most az, hogy mindenki motivált maradjon, és egy irányba húzzon" – mondta Vasseur, aki hozzátette, a csapaton belül remek a hangulat a nem túl jó eredmények ellenére is, és a csapat háza tájáról érkezett kritikus megszólalókkal is jó kapcsolatot ápol, mint mondta, „közös a célunk és ezt mindenki megértette".