Alonso dobogói ellenére nem elégedettek az Aston Martinnál

F1 2023 Rolex Australian Grand Prix 2023 Motorsport Formula 1 Melbourne Albert Park Aston Martin Three quarter lenght Lance Stroll Fernando Alonso Two people Aston Martin Aramco Cognizant Canada Formula 1 Rolex Australian Grand Prix FIA Formula One World
Fernando Alonso of Spain, Aston Martin Aramco Cognizant, portrait Lance Stroll of Canada, Aston Martin Aramco Cognizant, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 30th of March to 2nd of April, 2023 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Mike Krack csapatfőnök elmondása szerint az idény meglepetéscsapatának számító Aston Martin tulajdonosa, Lawrence Stroll már a győzelmet hiányolja az istállótól.

A silverstone-i alakulat három versenyhétvége alatt több pontot szerzett, mint tavaly az egész idényben, miután Fernando Alonso három harmadik helye mellett Lance Stroll egy 4. és egy 6. pozícióval segítette a csapatot. Ennek ellenére Stroll csapattulajdonos édesapja, Lawrence Stroll még mindig nincsen teljesen megelégedve a szezonnal, ahogy az Mike Krack nyilatkozatából kiderült.

Mike Krack szerint Lawrence Stroll még többet vár el a csapattól Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

„A küldetésünk teljesen nyilvánvaló, de

Persze nagyon örül, hogy tettünk egy lépést előre, de ez még nem elégíti ki az ő igényeit. Az a jó Lawrence-ben, hogy pontosan tudni lehet, hogy ő mindig többet akar, nekünk pedig mindig többet kell teljesítenünk" – nyilatkozta a luxemburgi csapatfőnök, aki a leendő első fejlesztésekben is bízik, mint az előrelépést segítő dolgokban.

Krack azt is elárulta az interjúban, hogy melyik pályán számít átütő sikerre.

Forrás