A Red Bull főnöke nevetségesnek tartja, hogy Bakuban F1-es sprintfutamot rendeznek

Forma-1, Christian Horner, Mexikóvárosi Nagydíj 2022, péntek
Oracle Red Bull Racing's Team Chief, British Christian Horner, speaks during a press conference at the Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico City on October 27, 2022, ahead of the Formula One Mexico Grand Prix. (Photo by ALFREDO ESTRELLA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint nevetséges, hogy a veszélyes Bakuban rendezik az idei Forma-1-es idény első sprintfutamát.

Április végén az év első sprinthétvégéjével tér vissza a Forma-1, ráadásul egy utcai pályán. Az M4 Sport megírta, hogy az Azeri Nagydíjé lesz az első olyan sprint, amit utcai pályán rendeznek, de a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner ennek egyáltalán nem örül

és sok pénzbe kerülhet az ottani szereplés. Szerintem Bakuban elég egy verseny. Az a tény, hogy kettő lesz, nos, lehet némi akció. De ez a kihívás részét képezi, a ránk váró feladat részét" - mondta Horner.

Christian Horner nevetségesnek tartja az Azeri Nagydíjat Forrás: AFP/Alfredo Estrella

A Kínai Nagydíj kiesése miatt három hetes szünet kezdődött az F1-ben, így a szezon negyedik versenyét, az Azeri Nagydíjat április 28. és április 30. között rendezik.