Négy embert tartóztattak le a Ferrari pilótájának kirablása miatt

auto-prix Horizontal, Charles Leclerc
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc signs autographs to fans ahead of the third practice session of the 2023 Formula One Australian Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne on April 1, 2023. (Photo by WILLIAM WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Az olasz rendőrség négy embert fogott el Charles Leclerc tavalyi kirablásának okán. A Ferrari versenyzőjétől tavaly loptak el egy 265 000 font (110 millió forint) értékű Richard Mille karórát.

A rendőrség a közleményében azt írta, hogy egy lakásban két nagy értékű órát találtak, amikor az egyik gyanúsítottnál házkutatást tartottak. Leclerc-t tavaly áprilisban rabolták ki, amikor Viareggióban a személyi edzőjével osztogatott aláírásokat. Ekkor két bukósisakos ember akart tőle szelfit kérni. A támadók levették az óráját és motoron menekültek el.

Charles Leclerc-t még tavaly rabolták ki Forrás: AFP/William West

A rendőrség videókat is közzétett, amin az látszik, hogy két motoros átad valamit a sötétben egy társuknak az utcán, vélhetően az ellopott órát.

Leclerc a jelenleg is zajló F1-es szezonban egyelőre csak szenved, Ausztráliában be se tudta fejezni a futamot és a listavezető Max Verstappen mögött máris 63 pont a lemaradása.