Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton gyengén kezdte a szezont, ezért elképzelhető, hogy a jövőben csapatot vált. A Red Bull főnöke, Christian Horner teljes mértékben elégedett a pilótáival, Max Verstappennel és Sergio Pérezzel, és semmi esélyt nem lát arra, hogy a brit versenyző az osztrák csapathoz csatlakozzon.

A Red Bull nagyszerűen kezdte az idei F1-es idényt, Bahreinben és Szaúd-Arábiában is megszerezte a dobogó első két helyét, míg a Mercedes egyelőre szenved és 2012 óta nem volt ilyen mélyponton. A dzsiddai futam után Lewis Hamilton nyíltan bírálta az autót, ezért felerősödtek azok a hangok, miszerint a hétszeres világbajnok jövőre csapatot válthat.

A formula.hu megírta, hogy a Red Bull főnöke, Christian Horner egyáltalán nem gondol arra, hogy a jövőben szerződtesse a brit pilótát.

"Amit Lewis elért a Formula-1-ben, az szinte felülmúlhatatlan, de nagyon elégedettek vagyunk a jelenlegi versenyzőinkkel.

De biztos vagyok benne, hogy rendezni fogják a problémáikat, még nem írjuk le őket" - mondta az osztrák istálló csapatfőnöke.

Christian Horner szerint Lewis Hamilton számára nincs hely a Red Bullnál Forrás: Getty Images/Getty Images / Red Bull Content Pool/Lars Baron

A Red Bull fölényesen, 49 pont előnnyel vezeti a konstruktőri bajnokságot a második Aston Martin előtt, de Horner tisztában van azzal, hogy még nem dőlhetnek hátra.

"A szabályrendszer még mindig viszonylag új, mindössze a második évükben járunk, szóval rengeteg változásra számítok még idén, és szerintem csökkeni fognak a mezőnyön belüli különbségek.

tette hozzá Horner.