Vágólapra másolva!
George Russell és a Mercedes legalább olyan eleganciával kezeli az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) múlt hétvégi baklövését, mint amilyen humorral Fernando Alonso és csapata, az Aston Martin reagált a Forma-1-es Szaúd-Arábiai Nagydíj vándordíj sztorijára. Az idei évad második futamának leintésekor úgy tűnt, hogy a Mercedes negyedikként célba érő versenyzője megörökölte a harmadik helyet, később azonban az FIA visszavonta az eredetileg a harmadik Fernando Alonso büntetését, így a spanyolé maradt a dobogós helyezés. Az eredményért járó trófea sorsa ugyanilyen kacifántosan alakult. 

Előbb Fernando Alonso reagált a történtekre egy mémnek is beillő poszttal, mely arról szólt, hogy bekopogtatott a trófeáért a Mercedeshez.

Erre válaszul George Russell most nyilvánosan érdeklődik Fernando Alonso címe iránt, hogy speciális kézbesítéssel elküldhesse neki a trófeát.

A spanyol versenyző egy ütős GIF-fel csapta le a labdát, sírva nevetős emojik kíséretében azt üzente: "Add ide azt, amit akarok!"

Végül a Mercedes is beszállt a szórakoztató szappanoperába, útvonaltervvel próbálnak segíteni pilótájuknak, hogy célba juttassa díjat a szomszédságukban székelő csapat versenyzőjének.