Itt a bizonyíték, hogy Fernando Alonso a jövőbe lát

F1 Grand Prix of Saudi Arabia driving,Formula One Grand Prix,Formula One Racing,horizontal,Jed Horizontal
JEDDAH, SAUDI ARABIA - MARCH 19: Third placed Fernando Alonso of Spain and Aston Martin F1 Team celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Saudi Arabia at Jeddah Corniche Circuit on March 19, 2023 in Jeddah, Saudi Arabia. Ayman Yaqoob / Anadolu Agency (Photo by Ayman Yaqoob / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin veterán pilótája, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso elképesztő bizonyságát adta, hogy mennyire érti, szinte a zsigereiben érzi a Forma-1-et.

A szabadedzéseken remeklő címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen (Red Bull) csak a 15. pozícióból kezdte a futamot, mert műszaki hiba miatt feladni kényszerült az időmérő edzést. A hollandnak motorproblémája volt, a Q2-ben hiába nyomta a gázt, az autó nem reagált. Azt mindenki tudta (de legalábbis sejtette), hogy Verstappen előre fog jönni, olyan pontosan azonban, mint Fernando Alonso megjósolta bizonyára kevesen találták el.

A videón az látható, hogy a riporter elmondja Verstappennek, hogy Alonso szerint a 25. körben már a második helyen fog autózni a holland, aki erre csak annyit mond: "25. kör? Rendben. Majd próbálok azért jobba lenni."

És mi történt a versenyen? Verstappen a 25. körben megelőzte az addig a második helyen autózó Alonsót. Így kell ezt csinálni!