Michael Schumacher is segített egykori csapatfőnökének, hogy a friss Oscar-díjas színésznőt meghódítsa

96521828 Horizontal SQUARE FORMAT
Mercedes GP's German driver Michael Schumacher (L) poses with Chinese actress Michelle Yeoh at the Bahrain international circuit on March 13, 2010 in Manama, during the third free practice session of the Bahrain Formula One Grand Prix. AFP PHOTO DDP / SASCHA SCHUERMANN GERMANY OUT (Photo by SASCHA SCHUERMANN / DDP / ddp images via AFP)
Vágólapra másolva!
A malajziai színésznő, a 60 éves Michelle Yeoh kapta az Oscar-díjat a legjobb színésznő kategóriában. A Minden, mindenhol, mindenkor című film összesen hét díjat kapott.

A színésznő párja a 77 éves Jean Todt, aki korábban a Ferrari csapatfőnöke és az FIA elnöke is volt. A pár a Ferrari egy 2004-es eseményén találkozott először Sanghajban, ahol Yeoh is meghívott vendég volt.

Michelle Yeoh és Jean Todt az Oscar-gála után Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Amy Sussman

„Azonnal tudtam, hogy ő egy igazi álom számomra, még mielőtt találkoztunk volna. Igazi végzet volt. Ő az az asszony, akire vártam" – emlékezett vissza a német Bildnek a szakember, ak szerint ezért az egy dologért is megérte volna a Ferrarinál dolgozni.

A találkozás után Michael Schumacher adott tippeket, hogy kellene kommunikálnia Todtnak a hölggyel, főleg abban segített, milyen üzeneteket írjon.

Michael Schumacher és a ma már Oscar-díjas barát, Michelle Yeoh Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann

A Ferrarinál töltött időszak alatt egyébként Schumacher is baráti viszonyba került a színésznővel, aki a korábbi csapatfőnök melett azon kevesek egyike, ak látogathatja a síbalesetet szenvedett német legendát.