„Imádtam az F1-es bemutatkozásom minden másodpercét” – nézzen be a kulisszák mögé az amerikai újonccal - videó

Forma-1, Bahreini Nagydíj 2023, szombat, Logan Sargeant
Logan Sargeant of Williams before third practice ahead of the Formula 1 Bahrain Grand Prix at Sakhir Circuit in Sakhir, Bahrain on March 4, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Williams amerikai újonca, Logan Sargeant nem szerzett pontot első Forma-1-es versenyén, de így is nagyon büszke lehet a Bahreini Nagydíjon mutatott teljesítményére, ugyanis a vártnál jobb eredménye elérve a 12. helyen végzett. Az F1 Twitter-oldalának köszönhetően pedig egy kicsit be is leshetünk a kulisszák mögé az amerikai pilóta szemszögéből.

"Imádtam az első F1-es versenyhétvégém minden egyes másodpercét"

- kezdte a Forma-1 hivatalos oldalának adott interjújában Logan Sargeant. "Ha azt ondták vona előzetesen, hogy ilyen bemutatkozásom lesz, igent mondtam volna rá. A bokszkiállásoktól a virtuális biztonsági autóig, na és 12. helyezés jó kiindulópontot ad a további munkához."

Logan Sargeant nagyon boldog Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Az F1 Twitter-oldalán közzétett videón Logan Sargeant elkalauzolta a rajongókat a kulisszák mögé, és megmutatta, hogyan készült el a sisakja a nagy napra.