A Mercedes bahreini égése ellenére pozitív a hangulat: Schumacher ezt üzente Hamiltonnak

Forma-1, Bahreini Nagydíj 2023, péntek, Mick Schumacher
Mercedes' German reserve driver Mick Schumacher (C) is seen in the pits before the first practice session of the Bahrain Formula One Grand Prix at the Bahrain International Circuit in Sakhir on March 3, 2023. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Mick Schumacher a nem túl jó bahreini eredmények ellenére pozitívan élte meg az első versenyt a Mercedes tartalékjaként, ráadásul a jövőt is szépnek látja. A fiatal német szerint a német gyártónál nagyon keményen dolgoznak, és egyelőre még pozitív a hangulat.

A Motorsport beszámolója szerint

Mick Schumacher nagyon élvezte az első futamot, melyet a Mercedes garázsából követhetett figyelemmel, az egykori Haas-pilóta láthatóan nem foglalkozik Günther Steiner kritikájával sem.

„Nagyon tanulságos volt, nagyon érdekes volt számomra, hogy más szemszögből láthattam a versenyzést" – árulta el Schumacher. - Soha nem találkoztam még ezzel az oldalával a Forma-1-nek".

Mick Schumacher derülátó a rossz szezonkezdet ellenére Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Hozzátette, sok mindent magába tudott szívni, amit a jövőben hasznosítani tud majd, de továbbra sem tett le a visszatérés lehetőségéről.

Hamilton 50 másodperces hátrányban futott be a célba Verstappen mögött, amivel mindössze az 5. helyre fért oda, Russellt pedig a 7. helyen intették le, ennek ellenére a német pozitívan látja a jövőt.

Az F1 Nation legújabb podcastjában arról beszélt, hogy mindenki nagyon keményen dolgozik a Mercedesnél, hogy megoldást találjanak a problémáikra.

„Úgy gondolom, hogy mindenki pozitív igyekszik maradni, a pozitívumokra koncentrálunk, és tényleg előre tekintünk, hogy hamarosan megfordítsuk a dolgokat.