Vágólapra másolva!
A németek hétszeres világbajnok pilótájára a legnagyobb rajongója, Rossella nap mint nap gondol. Óriási szeretettel beszél még ennyi év elteltével is Michael Schumacherről a „Mamma".

Kimi Räikkönen 2007-es világbajnoki címe óta hiába vár újabb Ferrari-aranyra az olasz istálló egyik legnagyobb szurkolója, Rossella Giannini. A fioranói központ versenypályája mellett található Montana éttermet vezető népszerű „Mamma Rossella" tán ennél is jobban fájlalja,

hogy szintén több mint tíz éve nem találkozhat nagy kedvencével,

a 2013 végén súlyos síbalesetben koponyasérülés szenvedett Michael Schumacherrel - derült ki a borsonline oldaláról.

Annak idején a csapattal öt vb-címet nyert Schumi is a törzsvendége volt. Az évek során baráti kapcsolatba kerültek.

Gyakran rendelte a Mammától a kedvencét, a „Tagliatelle al ragù"-t, vagyis az eredeti olasz bolognai spagettit.

– mondta szomorúan Mamma Rossella a Bild am Sonntagnak.

Az olasz étteremvezető a hétszeres világbajnok legenda fiától, Mick Schumachertől is őriz emléket. A 23 éves német pilóta egy aláírt sisakját ajándékozta neki. A „Mamma" nagyon sajnálja, hogy a „kis Schumi" idén elhagyta a Ferrari utánpótlásképző akadémiáját, és a Mercedes tartalékpilótájának állt.

– üzente Micknek, mint ahogy a tavalyi szezon végén visszavonult korábbi Ferrari-sztárra, Sebastian Vettelre is kedvesen emlékezett:

– fogalmazott Rossella Giannini, aki bár bízik Sainzékban, a szezonnyitó Bahreini Nagydíj eredményei alapján aligha idén jön össze az újabb vb-cím a Ferrarinak (Sainz félkörös hátránnyal csak negyedikként ért célba Max Verstappen, Sergio Pérez és Fernando Alonso mögött, míg Leclerc kiesett).