Hiába a könnyed siker, Verstappen magára haragította a versenymérnökét

Gianpiero Lambiase, Max Verstappen
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 07: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with race engineer Gianpiero Lambiase in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 07, 2019 in Montreal, Canada. Mark Thompson/Getty Images/AFP (Photo by Mark Thompson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Magabiztos győzelemmel ért véget a kétszeres világbajnok Max Verstappen számára a Forma–1-es szezonnyitó, de utólag elárulta, hogy többször is vitába keveredett Gianpiero Lambiaséval a verseny közben.

A holland pilóta a rajttól kezdve egyre nagyobb előnyre tett szert, és a bokszkiállások során sem veszítette el a vezető helyét. A csapat szólt is neki a hajrához közeledve, hogy ne kockáztasson, és inkább kímélje a motort.

Verstappen azonban volt, hogy a szükségesnél gyorsabban akart haladni, ami a frászt hozta a mérnökére.

Max Verstappen és Gianpiero Lambiase az utóbbi években együtt dolgozva érték el a sikereket Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Mark Thompson

„Az első kiállás után már csak célba kellett érnem – nyilatkozta Verstappen a futam után. – Nagy különbséggel vezettem, így már nem lett volna szükség arra, hogy teljes erővel nyomjam a gázt. Néhányszor viszont