Vágólapra másolva!
Az Aston Martin csapatvezetője, Mike Krack bosszús volt, amikor a Bahreini Nagydíj első körében Lance Stroll hátulról nekiment Fernando Alonsónak, és azt is elmondta, mit gondol pilótái egymással való versenyzéséről.

A fantasztikusan versenyző Fernando Alonso volt a vasárnapi Bahreini Nagydíj egyik legnagyobb sztárja, a kétszeres világbajnok szép manővereket mutatott be a pályán és odaért a dobogó legalsó fokára.

Mindemellett volt miért aggódniuk az Aston Martin vezetőinek, ugyanis

az első körben Lance Stroll elmérte a 3-as kanyar féktávját és hátulról nekiütközött a kigyorsításra figyelő Alonso kocsijának.

A motorsport.com megírta, hogy a koccanást követően egyik autó sem sérült meg, de a brit istálló csapatvezetője, Mike Krack bosszús volt az eset után, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy ilyesmi bármelyik futamon megtörténhet.

Fernando Alonso harmadik helyen zárt a Bahreini Nagydíjon Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

"Igen, ez olyan dolog, ami az első körben megtörténhet.

Szóval ez olyasmi, amiről tudod, hogy megeshet. Hogy őszinte legyek, nem ellenőriztem az autók állapotát. Még nem láttam a kocsikat, de az adatokon nem láttunk nagyobb sérülést" - nyilatkozta Krack.