Hamilton most volt világbajnokokkal hisztizik

F1 Bahrain Grand Prix Previews 1 auto bahrain bahrainese cars championships fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one preview previews prix racing sports thursday world Lewis Hamilton Bahrain Grand Prix Bahrain International Circuit Sakhir
Lewis Hamilton of Mercedes ahead of the Formula 1 Bahrain Grand Prix at Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain on March 2, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1 környékén folyamatosan az a téma, hogy mi lesz Lewis Hamiltonnal 2023 után, amikor lejár a szerződése a Mercedesszel.

A hétszeres világbajnok Hamilton szerződése lejár 2023 végén, sokak szerint pedig nem marad még egy olyan sikertelen év végén, mint amilyen a 2022-es volt, amikor karrierje során először nem nyert futamot.

Hamilton egyelőre nem kötött új szerződést a csapattal, ami a korábbi brit világbajnok pilóták, Damon Hill és Jenson Button szerint azért lehet, mert meg akarja várni, mennyire versenyképes az új autó, hogy dönthessen a hosszabbításról.

Lewis Hamilton természetesen már Bahreinben van, ahol hétévégn kezdődik a Forma-1-es szezon Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

„Már megszokhattuk, hogy az emberek folyamatosan pletykálnak, minden alap nélkül. Ez soha nem segít, és azt hittem, ezt már ők is tudják.

Lehet az idei is nehéz lesz, lehet, hogy nem, de akkor is itt leszek. Harcos vagyok és csapatként küzdünk. Imádom a kihívásokat, keresni a megoldásokat, és szeretném hinni, hogy képes vagyok újra oda vezethetem az autót, ahova mások nem lennének képesek" – mondta Hamilton, aki hozzátette, nem kell semmit elsietnie, remek a kapcsolata a Mercedesszel és a csapatfőnökkel, Toto Wolff-fal is és nem érzi úgy, hogy pilanatokon belül új szerződést kellene kötniük.