Vágólapra másolva!
A Forma 1-es sorozat legújabb versenyére, a Las Vegas-i Nagydíjra a 2023-as idény utolsó előtti állomásaként november 16-a és 18-a kerül majd sor. A verseny már az időpontjában is különleges lesz, hiszen 1985 óta először szombaton rendezik meg a futamot, amely a helyi idő szerint 22 órakor (sosem látott időpontban) kezdődik. Így nem csoda, hogy már most hatalmas várakozás előzi meg a viadalt.

A pálya a világ egyik legismertebb útszakaszán, a Stripen keresztül fog vezetni, az MGM Resorts International pedig ezt használja a világ egyik legexkluzívabb élő sportélményét teremti meg:

a cég által üzemeltetett Bellagio melletti szökőkutak közvetlenül a lelátók mögött helyezkednek majd el, ez is rendkívüli látványt nyújtva.

A nagydíjat a sport és a szórakoztatás világfővárosában rendezik, ami lehetővé teszi, hogy igazán látványos ünneplést valósítsunk meg, amilyet még nem látott korábban a sport, mégpedig a Föld legnagyobb arénájában" - mondta korábban a versenyről Stefano Domenicali, az F1 elnök-vezérigazgatója.

Bár még nagyon messze van november, már a versenyzők is nagyon készülnek a versenyre. Legalábbis az F1 hivatalos közösségi oldalán ezt hirdeti, ráadásul nem is akárhogyan

. A versenyzőket ugyanis egyedi, csillogó ruhákba öltöztették a Las Vegas-i Nagydíj reklámozása kedvéért.

"A rács alig várja, hogy Vegasba érjen" - írták a fotók mellé.