Ezt ki gondolta volna? Max Verstappen így állítaná össze az F1-es álomcsapatát - videó

Forma-1, Max Verstappen, Fernando Alonso, Kanadai Nagydíj 2022, szombat
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 18: Pole position qualifier Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing talks with Second placed qualifier Fernando Alonso of Spain and Alpine F1 in parc ferme during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 18, 2022 in Montreal, Quebec. Dan Mullan/Getty Images/AFP (Photo by Dan Mullan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A kétszeres Forma-1-s világbajnok, Max Verstappen érdekes interjút adott a Red Bull üzemanyagpartnerének, a kenőanyagokat gyártó Mobil 1-nek. Arról is kérdezték a holland pilótát, vajon hogyan állítaná össze a saját álomcsapatát. Íme, a válasz:

A harmadik világbajnoki címére hajtó holland elárulta, ha lenne egy saját Forma–1-es csapata, akkor a jelenlegi mezőnyből kiket választana a csapatába, természetesen magát nem mondhatta.

Max Verstappen Fernando Alonsót (is) szerződtetné a csapatába Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Dan Mullan

"Csapatfőnöknek Chris Hornert választanám, (mindig őt), a két pilótának pedig Fernando Alonsót és Lando Norrist. Hogy a rutin és a fiatal tehetség is ott legyen a csapatnál"

- árulta el Max Verstappen.